Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Det skal mer til

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang.

Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg.

Har den siste kveldvakta i dag (før helg) og til den har jeg tenkt å lade opp med en pilates time. Har aldri prøvd det før...så det blir spennende. Jeg har noen dvder i hylla om pilates, men de gjør lite nytte for seg der de står ; )


Ellers så hekler jeg da...hver ledige stund. Hekler litt mens jeg skriver også ; ) 


En venninne og jeg har gitt oss ut på et litt morsomt prosjekt. Jeg har heklet brystparti til en kjole, mens hun syr på stoff under. Og nå MÅ veska til denne kjolen bli ferdig før i morgen : S  for kjolen skal brukes på lørdag... Er VELDIG spent på resultatet : ))


Ellers er høsten kommet for fullt. Den er her med samme begredelige vær som sommeren kunne by på...men nå er det liksom greit. Det er noe helt annet at det det regner og blåser i september, enn at det gjør det i juli og august. Jeg kunne veldig gjerne tatt litt mere sol og varme, men men...

Har tenkt oss på fjellet igjen i helgen...og da håper jeg faktisk på at høstfargene har kommet : ) Det blir lange turer, god mat stearinlys og rødvin. Og da er nok batteriene ladet igjen før en ny hektisk uke med hverdag : )

(bildet er lånt fra nettet) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Av Rosa - 26 augusti 2009 11:02

Det er deilig at skolen har begynt. Bare deilig. Føler at jeg får mer kontakt med ungene igjen. Rutiner ER bra : ) De sovner slitne om kvelden i normal tid...deilig å slippe og mase, og dermed MYE hyggeligere stemning i huset. Vi sitter sammen og gj...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se