Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Et prosjekt som ble ferdig faktisk ;))

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; )

Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert ledd dere skakke, hadde dere sett meg knote med de kantebåndene...Men jeg har jo helt glemt... Grunnen til at jeg ble så inspirert til å sette i gang med kjolesying, var denne damen her : )

Hu hadde stand på markedet her for et par uker siden, og hadde MASSE flotte kjoler : )

Har lånt noen bilder fra bloggen hennes...

Masse supersøte kjoler og vesker og luer og skjørt.

Denne var nok èn av mine favoritter...


Hun hadde ikke så mye til voksen, men jeg kunne jo godt tenkt meg barnekjolene ...bare i større utgave jeg da : ))

 
ANNONS
 
Maria

Maria

27 augusti 2009 15:24

Så fin hon kommer bli i den vackra klänningen!

http://galtoroad

 
Ingen bild

Beate

28 augusti 2009 12:33

Så den ble, flink du :-) da er det bare å gå i gang med ett nytt prosjekt...

 
Ingen bild

Lille Lime

29 augusti 2009 08:18

Så utrolig kul! Er helt sikker på at sømmene holder også jeg... :-) Skulle hatt ei tulle å sydd til selv, tror ikke minstemann blir like imponert om de får en sånn kjole.. he he i hvertfall ikke pappaen.. :-)

 
Ingen bild

Rosa

29 augusti 2009 10:14

Maria...ja hun ble riktig så fin : )

Beate...det neste prosjektet blir vel å strikke en lue...type rød var det ikke..?

Lille Lime...ikke sikkert pappan hadde blitt like imponert nei, men du kan jo godt låne snuppa mi og sy til da : )) Hun får ikke nok kjoler vettu : )

 
Ingen bild

Beate

29 augusti 2009 14:35

Rødt er fint Mona og det prosjektet gleder jeg meg til :-)))

 
Mamma Blå

Mamma Blå

31 augusti 2009 11:33

Så fin den blev. :)

http://mammabla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 26 augusti 2009 11:02

Det er deilig at skolen har begynt. Bare deilig. Føler at jeg får mer kontakt med ungene igjen. Rutiner ER bra : ) De sovner slitne om kvelden i normal tid...deilig å slippe og mase, og dermed MYE hyggeligere stemning i huset. Vi sitter sammen og gj...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se