Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Tiden flyr når man har det moro... :)

Av Rosa - 24 augusti 2009 21:40

Egentlig flyr den når man IKKE har det moro også da men... ; ) Jeg har ikke rukket å blogge siden før helga, for det har rett og slett ikke vært noen tid til overs. Så jeg tenkte jeg skulle slå sammen de siste dagene i ett og samme innlegg : )


Forrige helg fylte eldstemann tolv...men det holder jo ikke å feire bare èn gang! Man må jo ha bursdag for kompiser også : ) Jeg syns i grunn barnebursdager har tatt litt av de siste årene. Jeg vet ikke, men det virker litt som en konkurranse. Hvem klarer å slå den forrige liksom... Jeg har ikke lyst til å henge meg på den trenden...og holder fast ved hjemmebursdager. Men i år brukte vi et annet hjem ; ) Bursdagsbarnet spurte onkelen om å få låne leiligheten hans en kveld...der er nemlig stort hjemmekino anlegg med lerret på veggen : ) Dødskult for små og store guttunger ; )

Vi bestilte pizza, så en film og spilte bilspill på storskjerm!! Stor lykke : )


12-års feiringen var på torsdag...

Så var det 40-års feiring som sto for tur : ) En venninne hadde invitert en gjeng med jenter (damer om du vil) med på highjump i oslo. 5-kamp, paintball og hopp i trapes...med etterfølgende middag i det fri : ) En helt super kveld!!!

Her er 40-åringen i første del av 5-kampen...Blindgang. Èn skulle lede en annen  gjennom en hinderløype med sorte briller på. Ikke lett skal jeg love : )


En annen øvelse var luftgevær... Her er jeg i full konsentrasjon. Moro : )


Irriterende vanskelig øvelse ; ) Det er ikke lett å få den spikeren i flaska altså ; )


Til slutt var det noen som var tøffere enn andre. Kastet seg ut fra 10 meter...tok tak i et trapès...og dinglet i løse luften. Før de så klart ble firet trygt ned på bakken : ) Må bare bøye meg i støvet. For å si det sånn...jeg var IKKE en av disse... ; )
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se