Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Gode naboer : )

Av Rosa - 20 augusti 2009 21:14

Dagene går virkelig i ett om dagen. Det er natt når jeg står opp, og det gjør at jeg går rundt som en zombie om ettermiddagen, og må virkelig konstentrere meg for å henge med i hverdagen. Det er helt supert at skolen har startet opp igjen, men det er jo om å gjøre å holde tunga rett i munnen også ; ) Lekser skal gjøres og lapper skal leses og ikke minst leveres...ja jeg vet det er peace of cake...men det har vært noen dager med veeeldig variert humør : ))

Men men...humøret er på tur opp, solen har vist seg de siste dagene og jeg har svigerforeldre som har gjort en heroisk innsats rundt huset den siste uken! De har fjernet en DIGER haug med materialer som har ligget bak huset...klippet gress og raket bort rester etter byggeperioden. OG ikke minst...lakket terrassen!! Og det ble så fint : ))

Sånn så det ut tidligere i sommer...

Og sånn som dette er det nå : )

Det ble bare sånne bilder uten møbler foreløpig.

Vi har båret opp ting og tang...men det får komme en annen gang. Men det ble en  helt annen terrasse da...ikke sant? : ))
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se