Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Første Skoledag : ))

Av Rosa - 18 augusti 2009 21:05

Da var første skoledag gjort unna for siste gang. Nå er alle barna på samme sted...på samme skole : ) Det blir spennende. Og det mest spennende er nok at vi har både førsteklassing og avgangselev...også en i 5. Litt viktig å ikke glemme han dette året tror jeg...

Men tilbake til skolefrøkna...

Hu var så stolt : )) Vi kjøpte en del nye "skoleklær" for en stund siden, og hu har klart å la være å bruke dem. Så bare det å ta på skoleklærne og ikke minst den nye sekken...var nok til at hun vokste noen cm ; )

De ble ropt opp èn og èn og kom frem og håndhilste på rektor...før de gjorde seg klar til å gå til skolestua si.

Ja...de har faktisk fått et eget lite hus som klasserom. Trygt og godt : )

De er en forholdsvis stor klasse...ihvertfall i vår målestokk...30 elever. Da er det helt supert med et lite hus med flere rom. På den måten kan de jo deles i mindre grupper og kanskje faktisk få lærerens eller assistentens oppmerksomhet...

Tror det blir et hektisk..men bra år.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Aromat

19 augusti 2009 08:08

Herlig bilde!
Lykke til med skolestarten:)

 
Ingen bild

laluna

19 augusti 2009 18:23

..åh,så søt da der hun sitter..go jenta har blitt skolejente liksom....litt rart også..klem

 
Ingen bild

b

20 augusti 2009 17:21

Skolejente....litt stolt vil jeg tro!!!
Har vel vært klar for dette en stund!!!
Hils henne!!!
KlemB

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se