Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det er høst

Av Rosa - 12 augusti 2009 11:19

Må bare konstantere det. Det er høstluft ute...og det er altfor tidlig!!

 
ANNONS
 
j e n n y

j e n n y

12 augusti 2009 15:16

Hej Rosa!

Då har jag kommit hem och mätt lite på giraffen!
Totalt sett är den ca 104 cm bred, och skarven ligger ca 53 cm från vänsterkanten (och 51,5 cm från höger..) ;).
Så ungefär på mitten med andra ord..!
Å så priset då.. lyckades faktisk hitta kvitteringarna (ordning o reda - pengar på fredag!).
Giraffen kostade ca 45 Euro, Apan 33 och så var frakt + omkostninger ca 20 Euro. För ett år sedan var det ca 950 kr.. Å så tullen då - 325 kr....
Så det är ju ganska stor procent på totalpriset..

Tar med mig en liten tapetbit imorgon så du får känna på den! Ha en god vakt på jobb!

http://projectathome.blogspot.com

 
Ingen bild

Rosa

12 augusti 2009 16:20

Å takk : )) Da skal jeg hjem og måle skapet...også får jeg se hvilken adresse jeg bruker ; )

 
Hege

Hege

14 augusti 2009 22:20

Heia!
Tenkte det var på tide å legge igjen en liten hilsen til deg etter å ha storkost meg med å lese gjennom hele bloggen din i sommer. Kjempekoselige skriverier, inspirerende ideer og oppskrifter! Og så veldig moro å lese om turen deres til Mørekysten, nemlig der mine aner er fra:)

God helg!

http://www.detlillegulehuset.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se