Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Forandring eller ikke...

Av Rosa - 10 augusti 2009 17:40

Jeg kom akkurat på en samtale jeg hadde med min eldste sønn i går (som er 12 år snart), om dette med at det jo snart er valg. Han er veldig interesert i det som skjer i nyhetsbildet, og jeg prøver å svare så godt jeg kan (er nok ikke fullt så inn i saker og ting som jeg burde)

Men i går da, skulle jeg igjen late som jeg har peiling. Han spurte meg om hva jeg skulle stemme og åssen det fungerte detta valget.

Jeg tenkte litt pedagogisk, og sa som så:

Man må stemme det partiet som er mest enig med seg selv. Man vet jo hvem som sitter på stortinget nå, og hvis man syns det de gjør er bra, kan man jo stemme på dem. Men hvis man ønsker forandring...er det lurt å velge noe annet. ( husk han er 12, og jeg har minimal innsikt i politiske saker)

Han tenker seg om og svarer:

Men hvis man skal stemme noe annet...da er det veldig lurt å stemme klokt. For forandring kan jo også bli værre...


Ja...så det så ; ) 
ANNONS
 
Kaspara

Kaspara

10 augusti 2009 21:35

Hei Rosa!
Herlig! Så reflektert sønn du har!
Jeg får nok ta en ytterst enkel variant av dette med valget her hjemme til en 7 og 8 åring.
Ugler, ja! Nå oppdaget jeg hva som pryder sidekantene her inne, hi, hi! Du må nok satse på et uglefat, ja! Ha en fin kveld!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

12 augusti 2009 15:09

Jeg synes du er flink til å forklare jeg Rosa og 12 åringen din er godeste gutten i gata! Men det er søren ikke så lett å finne ut av hva man skal stemme..
Det har vært altfor mye regn nå men heldigvis kom sola for fullt igjen og i går kunne vi benke oss ned med middagen på terrassen igjen! Neste uken begynner skolen igjen! Hjelp så fort tiden går..Klemmer fra bekken :)

http://husetvedbekken

 
Rosa

Rosa

12 augusti 2009 16:17

Kaspara...ja noen ganger setter han meg fast gitt ; )Ugler ja...nå har jeg funnet en toalettveske og noen sokker med samme ugle motiv som sidekantene her : ) Tror jeg MÅ ha : )

Kardemomme...takk for det : )), og nei, det er absolutt ikke lett å velge. Når partiene i tillegg velger å vente til ETTER valget med å si hva de mener om ting, blir jeg skikkelig oppgitt!
Ja endelig litt sol...men det er allikevel høst følelse i lufta..hmm..ja ja...får vel bare ta på en ekstra genser da og nyte høstsolen : )

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se