Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Da var det på'an igjen : )

Av Rosa - 10 augusti 2009 13:27

Det var godt med litt oppussingspause i sommer. Men nok er nok ; ) Nå er det på tide å sette igang.

Har ryddet rommet oppe nå, som skal bli tv-stue...tror vi...

Men oppussing trenger nøye planlegging...og selv om jeg har alt klart inni hodet mitt, er det ALLTID noe utstyr som mangler..

Hadde tenkt å klare mye før jeg dro på jobb idag, men sånn ble det ikke. Mannen måtte ut og kjøpe litt pensler og ruller og sånn.

Planen er at hele rommet skal bli hvitt : ) Bombe!! Både panel og plater. Også tenkte jeg tapetsere hjørnet dere ser her i denne tapeten...

Kjøpt på salg på Åhlens for lenge siden. Alt kommer til nytte ; )

Og når malingen er gjort skal det legges nytt golv og nytt tak. Detta blir såå bra : )))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se