Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

Sommer sa du

Av Rosa - 9 augusti 2009 10:05

Jeg er dritlei av regnvær nå. Skikkelig skikkelig lei!!!! Det hjelper ikke at vi fristes med deilig sol og varme èn...kanskje to dager, for så å åpne slusene igjen : (

Greit, det kan være koselig med sommerregn innimellom. Sånn at man får puste litt i varmen, og blomster og busker får litt skikkelig med vann. Men kjære vene da...nå har alt av blomster druknet, og skal man gå ut, må man ha gummistøvler og sydvest...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mannen din

9 augusti 2009 14:51

Shitlei! ;-)

 
j e n n y

j e n n y

10 augusti 2009 07:49

.."Efter regn kommer alltid solsken"..!! Hehe! ;)
Får se det positiva i det hela då - nu kan man ju vara inne och pyssla med gott samvete!

http://projectathome.blogspot.com

 
Ingen bild

Bodil

10 augusti 2009 10:27

Hei.Jeg har ikke vært inn på bloggen din før nå.Virkelig mange nydelig bilder du har tatt.Moro og se bilder fra min hjemby.Ha en riktig fin Mandag.Bodil

 
Ingen bild

Rosa

10 augusti 2009 11:56

Mannen min...ordentlig shitlei ; )

Jenny...det er sant det : ) Masse morsomt å finne på inne. Drar fram malebøtta nå : )

Bodil...så koselig at du tittet innom...og du har virkelig en flott hjemby!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se