Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009

Noe av det vakreste...

Av Rosa - 4 augusti 2009 11:16

Vi har vært på tur til nordvestlandet, ungene og jeg. Noen venner av oss flyttet dit i fjor, og først nå fikk jeg tatt meg såpass sammen at vi fikk reist til dem. Det er vel ingen hemmelighet nå at jeg ikke liker å fly, så vi bestillte togbilletter og dro oss avgårde. Istedet for en flytur på 55 minutter, besto turen vår av først en 3,5 timers tur herfra til Dombås. Byttet tog...og etappe to gikk gjennom Romsdalen til Åndalsnes. Tok 1,5 time. Derfra var det buss til Molde som tok litt over 1 time...og der ble vi hentet i bil og kjørte 1 time til Averøy. Så reisen vår tok ca 7 timer istedet...men for en FANTASTISK tur.

Nå skjønner jeg at folk fra HELE verden kommer for å se norsk natur. Det må være noe av det vakreste : ))

Fra togvinduet gjennom Romsdalen...

Romsdalen

Brua dere ser heter Kylling bru. Ett utrolig byggverk av en bru. Bygget stein for stein : )

Hva kan man si...

Det var nesten som en guidet tur gjennom hele dalen...men husker desverre ikke halvparten av navnene på fossefall og bruer ; )
Trollveggen!!

De tre toppene på fjellet i midten heter noe sånt som Biskopen, Kongen og Dronningen...

Sånn var været HELE veien...rett og slett PØSREGN : )) Men men...vi koste oss med lesestoff, hekling og musikk : )
 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamsen

4 augusti 2009 22:11

I dag får vi se solnedgangen du ventet på hele helga. Typisk, altså!! Vi har fortsatt fantastisk vær, bare synd at man må jobbe litt av og til:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se