Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Fersk rundt brød med riller : )

Av Rosa - 30 juli 2009 20:46

Etter mye leting på nettet...og jeg må innrømme at jeg fant det ikke...men en kollega var mer dreven på dansk ; ) For vi måtte på danske sider for å finne disse "hæveformene"

Det er forøvrig helt håpløst å handle fra Danmark...og Sverige også for den saks skyld. Det blir både tre og fire ganger så dyrt med frakt og toll og moms og gud vet ikke hva. Men shit også...har lett leeenge etter sånne former, så toll fikk være toll : )

Jeg tok en pose med ferdig melblanding...

...hadde den i eltemaskinen...

Det er ikke noen sak å bake så lenge man har eltemaskin...også bakte jeg ut to runde brød og la i formene : )

Også HEVE!!!

Det trengtes MYE mel i formene for at de skulle slippe lett. Snudde brødene på stekeplate...og stekte etter anvisning på melposen.

Lett som en plett : ))

 
ANNONS
 
Maria

Maria

31 juli 2009 09:11

De bröden såg helt underbara ut. Synd att du inte kunde hitta formarna (i lera??) i Norge. Trist med så mkt moms och dylikt när man ändå handlar inom Skandinavien. Det borde ju finnas något handelsavtal för privatpersoner kan man ju tycka :)

http://galtoroad

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se