Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Etter en lang dag...

Av Rosa - 28 juli 2009 21:02

...er det deilig å komme hjem.  Har vært forholdsvis rolig på jobb, men det har ikke blitt så mye mat allikevel. Har liksom glemt det...så da jeg gikk fra jobb, var jeg døds-sulten!!

Så da var det bare å hive seg rundt og lage litt kveldsmat da jeg kom hjem.

skjærer opp gode modne tomater i småbiter...

Hadde de hakkede tomatene i en skål sammen med hakket frisk basilikum (et par ss ) og hakket hvitløk (ett fedd) og kvernet salt og pepper. Hadde så over en dæsj med olivenolje (ca 3-4 ss ) og rørte sammen.

Så skjærte jeg skiver av en pariserloff...penslet skivene med olivenolje, og ristet dem i stekepanna...i litt mer olivenolje...yammi

Kvernet litt salt over brødskivene til slutt.

Og mens jeg gjorde dette (fort gjort egentlig) varmet mannen kyllingvinger i ovnen...og blandet noen hvitløksfedd i et beger med creme fraiche.

Så...ta da... : ))

Fort gjort og veeeldig godt! Særlig når man er skrubbsulten. Da er den eneste utfordringen å begrense seg... ; )

 
ANNONS
 
Ingen bild

B

29 juli 2009 14:02

Nam..nam...dette så kjempe godt ut!!!
Husk oppskriften, ringer deg for handlehjelp fra Rema:o)
Hehe, takk for hjelpen med pai-oppskriften!!
Må prøve å møtes igjen....snart!!
Klem B:o)

 
kardemomme

kardemomme

30 juli 2009 12:38

Hei Rosa :))Først må jeg få gratulerer med den nye herlige trusebakgrunnen hihi!!! Ble jo superfint og anda morsommere da jeg oppdaget at det var et trusemønster :))
Nå har jeg kost meg skikkelig med bilder fra Gøteborgturen deres og det er jo helt klart at vi snart må ta den samme turen her i huset også!!! Fy søren for en herlig kafe dere var på og emaljekoppen var nyyydelig!!!
Vi ha sånne jeg også!!! Jeg elsker slike kafeer!! Burde nesten ha startet en sånn her på stedet!!! Måååå jo bare gå bra med et sånt konsept! Vi har også vært på Universeum og jentene koste seg virkelig der. Prøvde romdrakter og satt på en sånn do som de har ombord i romferger..Gøy for store og små! Ha en fin dag videre! Klemmer fra bekken som får nytt gulv for tiden :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Rosa

30 juli 2009 21:00

B...ja det er bare å ringe. Sitter klar ved telefonen jeg vettu ; )
Kardemomme...ja jeg tenkte også på deg da jeg så emaljekoppene ; ) Får levere inn lotto-kupongen så åpner vi når gevinsten er i boks : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se