Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Hjelp...?

Av Rosa - 21 juli 2009 15:31

Hadde tenkt at bildene under skulle komme ved siden av hverandre. Jeg har forminsket...og det så veldig bra ut hos meg...helt til jeg åpnet bloggen. Da kommer de like forb..... under hverandre. Noen som vet hvordan man gjør?...og OM det går. For hvis det ikke går er det jo ikkeno vits å prøve igjen mener jeg... ; )

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

21 juli 2009 18:48

När du ska välja bilderna så förminskar de dem lägger dem bredvid varann. Men för att få tre bilder bredvid varann så måsle du förminska dem jätte mycket.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

21 juli 2009 18:50

När du klickar på trädet, väljen en bild så får du upp siffror i dimensioner 450 * 303, där ändrar du till 50*20 exempelvis.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

23 juli 2009 21:26

Hei igjen Rosa!
Denne er for publisering.
Gjett om jeg kjenner igjen cafeen i Haga! der har jeg sittet mange ganger. Den er så koselig.
Ho, ho....ler av "truseinnlegget" ditt! (litt ordspill her kanskje..)
Sort/hvitt bilder er fantastisk flott, og det blir sikkert herlig å få disse barnebildene på lerret.
De tekniske tingene kan jeg dessverre ikke hjelpe til med.
Sjokoladebrødene så fantastiske ut!
Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se