Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Le petit cafè

Av Rosa - 17 juli 2009 20:36

Etter en ganske så intensiv fredag...og lørdag også med 7 timer på Liseberg ; ) skulle vi sette kursen hjemover på søndag morgen. Men en liten "fika" først etter at leiligheten var vasket, måtte jo gå an. Jeg så nemlig en kjempesøt cafè i gamlebyen...eller Haga-delen i Gøteborg.

Dette var det jeg så da vi gikk gjennom gata på lørdag morgen...

Snakk om drømmecafè!!!

Ikke ett bord var likt...og ganske mye forskjellige stoler også : )

Det satt noen få inne...men været var så fint at vi holdt oss ute. Men det HELE tiden folk innom og bestilte...og satte seg eller gikk : ) Populært sted tror jeg : )

Å nå drømmer jeg meg helt bort igjen her....skulle så gjerne eid et sånt sted...

Frokostblandinger...

Det var kjempe-kanelboller...kjempe-blåbærmuffins...og gedigne scones med skogsbær og sjokolade!! ( kjenner at jeg nesten går i fistel her..he he)

Scones...mmm... : )

Og se den kule blikk-koppen vi fikk da vi ba om et glass vann : ) Ut på loppemarket og lete etter blikk-kopper ; )

Cafeen heter Le petite cafè...og her har dere menyen ; )


 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

18 juli 2009 14:49

Ja sannerligen ett drömkafé! Oj, oj, oj, ett sånt måste jag ha. Jag vill, nuuuuuuu, ha ett kafé, mitt alldeles egna kafé!!!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

B

20 juli 2009 09:28

Gjør alvor av drømmene dine:o)
Jeg blir stamgjest.....i det lille, røde huset kanskje??? Utrolig koselig kafe!!! Skal til Gøteborg til uken, så kanskje jeg ringer deg for veibeskrivelse!!!
God sommer videre!!
Klem B

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ cafelatter med Blogkeen
Följ cafelatter med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se