Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Bare èn uke ferie...men en innholdsrik en : )

Av Rosa - 12 juli 2009 22:40

Har hatt èn uke ferie! Deilig : ) Det har vært sosialt, total avslapping og fryktelig intenst  ; ) Utrolig at èn uke kan romme SÅ mye...

Vi begynte på hytta sammen med familie. Veldig koselig. Stille og rolig. Badet og solet første dagen ( tilogmed jeg badet) ...etter det var det ikke så mye fint vær. Men rødvin, VG og Dagbladet sine magasiner og litt god gammeldags skravling gjør susen. Hadde kjempefine dager : )

Helt fantastisk vær første dagen vår i ferien. er det rart vi trives her : )

Jeg måtte bare ta bilde av dette. Ungene hadde ikke tid ( i hvertfall det jeg unskyldte dem med) til å sette skoene på plass. Sparket  de av seg...mellom bading, fisking og krabbefisking : )

Reisefølget vårt dro hjem, men fetter M ble igjen og vi dro til Onkel R. Det er ALLTID stor stas : ) Og se på dette da...svanemor med sine små.

...og når de blir for slitne, bærer mamman de med seg under vingene. Veldig spesielt ; )

Hos onkel R er det lov å mate fugler. Her mater vi både måser og svaner : ) Ingen naboer som trenger å bry seg om, om det kommer innpåslitne fugler. Her er vi dyrevenner...

Det finnes ikke dårlig vær!!!! Da sitter vi og venter på litt bedre bare : )

Og bedre ble det... En halv time eller så, så var det supert badevær : )


 
ANNONS
 
Ingen bild

laluna

12 juli 2009 23:30

....så fine bilder og tekst,dette har jeg venta på..ser så langt ut til at dere har hatt det fint denne uka og jeg gleder meg jo som vanlig til og se resten av bildene og det fine du skriver..for det kommer mere kjenner jeg deg rett...flink er du. klem

 
Ingen bild

Aromat

13 juli 2009 00:21

Så nydelig det så ut der! Det er vel ingenting som slår det å ha sommerferie ved sjøen...
Koselig å se bevegelse på bloggen din igjen! Er stadig inne å titter vet du.
Ha en fortsatt fin ferie, og hils til dine.
Sommerklem

 
Ingen bild

batman

14 juli 2009 18:30

Skjønner godt at dere trives på hytta, kjempefin plass og jeg blir gjerne med dit igjen, hint hint :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se