Direktlänk till inlägg 4 juli 2009

Ferietid

Av Rosa - 4 juli 2009 23:48

Sitter ute på terrassen på hytta og hører på tøffing og dur fra båtlivet og måkene som skriker til hverandre...Livet kan vel knapt bli bedre...mangler bare mannen...som kommer etter i morgen. Sånn er det bare med turnusjobbing.

Lå på brygga tidligere i dag, mens ungene fisket krabber og badet. Jeg ble rimelig godt stekt på begge sider, og badet faktisk to ganger i sjøen. Deilig vann!! Og det er IKKE hverdagskost at jeg hopper uti...eller "oppi" som ungene sier ; )


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lille Lime

5 juli 2009 20:39

Deilig å høre at du kooooser deg. Ha en hyggelig uke, så skal vi ta vare på blomster og dyr til dere er tilbake... Så får vi vel også ta igjen litt forsømt trening da... Klem fra meg. :-)

 
kardemomme

kardemomme

6 juli 2009 13:36

Ser dere hadde en vellykket rundreise til vestlandet. Både Bergen og Stavanger er flotte byer og med det været må det ha vært helt toppers! Kos dere videre med måkeskrik og slaraffenliv på hytta! Vi reiser ikke før neste helg. H. har vært hos venninnen i Arendal noen dager og i kveld kommer jentene med sørlandsekspressen så vi skal hente de ned i byen og så skal de være hos oss noen dager før venninnen reiser hjem igjen. Neste fredag reiser vi til Køben og sommerhuset hvor vi skal være 1 uke.
Ferieklemmer fra kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

laluna

12 juli 2009 23:19

....venter og venter jeg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se