Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Fiskemat

Av Rosa - 26 april 2009 09:24

I går kveld lagde vi det beste av det beste. Det rare er at vi stort sett bare lager det når vi er her. Fiskesuppe og fiskepakker : )

Fiskesuppa glemte jeg å forevige...men den var nydelig. Her er snuppa og jeg i full gang med å lage fiskepakker.

Da skjærer vi opp

Poteter

Gulrøtter

Squash

Paprika

Rødløk

Hvitløk


Har en bit margarin først i et stykke aluminiumsfolie. Så foskjellige grønnsaksbiter. Krydrer med salt og pepper ...og ellers det jeg har for hånden. F.eks dill, eller gressløk...eller annet snadder

SÅ legger jeg biter av fisk på toppen. I går ble det laks og torsk.

Pakk sammen folien og legg i ovnen eller grillen. Ca 20-30 min.

 

Mmmm...ha på en dæsj med rømme og nyt smaken av sommer : )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se