Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Lurer på hvor han har det fra... ?

Av Rosa - 14 januari 2009 18:28

Min store lille 9-åring overrasker stadig!! : ) Han fikk i oppgave istad å tømme oppvaskmaskinen, og joda det var da greit det. Jeg hører at han holder på på kjøkkenet, og syns det er greit at når de får en oppgave må de få gjøre den litt til sin. Blander meg ikke så mye borti. Ting kommer på litt andre steder i skapene..men men.

Men til saken da...da jeg skulle i bestikkskuffen en stund etterpå ser den sånn her ut :

Egentlig VELDIG synd jeg ikke fikk tatt noe FØR-bilde...for jeg lover!! Denvar ikke sånn ; ) he he... Joda, jeg har gaflene for seg, og knivene i et annet rom og sånn, men ikke typer gafler i hvert sitt rom osv. Ble bare stående å se jeg... Skikkelig imponert : )

Seriøst!! Hvor tar han det fra?

Skal jammen prøve å ha det sånn gitt...for det var da veldig fint : ) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ cafelatter med Blogkeen
Följ cafelatter med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se