Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Morgenstund har ... : )

Av Rosa - 22 oktober 2008 08:25

Her er det stemning om morgenen skal jeg si : ) Det er ingen som skal si at det er noen morgengretne her i huset nei. Gutta står opp først...også våkner jeg av dem! De leker og synger og bråker jo en del, men siden det er i godt humør er det jo i grunn HELT greit : )

Og så når latten min er laget kommer vesla ned trappa og må ha en giga kos! Så er hun i gang...med gutta...

Disneyshannel...ordne gymtøy...leke med kattene...spise frokost...lage te

...ja ja de stille morgenene kommer vel tidsnok...får kose meg med disse i noen år til ; )

Stakkar...han her har kastet inn hånkledet...venter nok bare på at gutta skal gå på skolen, så han kan få litt fred ; )

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

22 oktober 2008 08:38

Nå ble jeg glad!! Koselig positivt morgeninnlegg :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Rosa

22 oktober 2008 08:42

Kardemomme...så koselig : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se