Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Grrr...

Av Rosa - 12 oktober 2008 19:55

Jeg HATER å plages...

Har begynt å strikke sokker...etter en engelsk oppskriftbok...og jeg bruker mer tid på å skjønne forkortelsene enn på å strikke!!! Fikk til slutt til mønsteret, men hælfelling på engelsk!!! er IKKE å anbefale. Ikke for meg hverfall...grrrr


 
ANNONS
 
Tove

Tove

13 oktober 2008 21:46

Oj, strikemønster på engelsk... imponerende, sliter litt med de norske også jeg..:)

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

14 oktober 2008 21:48

Jeg greier ikke hælfelling på norsk en gang jeg..Jeg har strikket noen sokker som ble helt snåle..Legger de ut på bloggen en dag hihi!

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se