Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Nå kan det bli vinter...

Av Rosa - 12 oktober 2008 13:22

Det er jo forsåvidt helt greit om det IKKE kommer snø riktig enda, men vi har i hvertfall luer og votter nok...


 
ANNONS
 
Kaspara

Kaspara

12 oktober 2008 18:25

Åh, så fine luer og votter!!!! Har du strikket de selv? Du må jo bare lengte etter vinter og snø med slike herlige ting som venter. Likte aller best den rosa.
Ha en fin søndagskveld! Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rosa

12 oktober 2008 19:58

kaspara...ja har strikket de selv...og jeg er helt enig med deg. Den rosa er definitivt finest : )

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

12 oktober 2008 20:09

uhh, du er flink :-)

Så kan vinteren bare komme an, ville ønske jeg kunne strikke også :-)

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

13 oktober 2008 13:48

Så fine!!!! Særlig vottene med den lille grønne blomsten på :)
Jeg var på loppistur i Oslo og rakk dessverre ikke det lokale markedet her på lørdag..Torsdag blir det verksted på oss da.. :)

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se