Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Paella : )

Av Rosa - 19 juli 2008 22:23

Så når vi ikke kunne holde på ute mer...var det jo like greit å begynne med middagen... Mat må man jo ha : )

Prøvde meg på noe nytt i dag...Vi skal snart på ferie til Spania og tenkte det var greit med en forsmak; ) Så det ble Paella

Har jo ikke sånn ordentlig panne...tror det er MÅ HA når vi drar til spania

...men det ble faktisk kjempegodt!!! Og oppskriften jeg brukte var til 10 personer så vi har mat i flere dager, he he


 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

19 juli 2008 22:48

Gu va läckert det ser ut, som taget ut en kokbok!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rosa

20 juli 2008 09:39

Tant Grön...Å takk : )

 
Ingen bild

Persilja

20 juli 2008 10:48

O, vad festligt och gott det ser ut. Det var längesen jag lagade paella! Blev sugen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se