Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Sofa på verandaen

Av Rosa - 19 juli 2008 22:12

Jeg har så lyst til å sitte ute på terassen selv om det regner! For det regner jo hele tiden virker det som. Det gjør jo ikke det, men det er liksom ikke noe system på sommeren. Det er dødsvarmt et par timer, også er det om å gjøre å få inn puter og alt det andre jeg har dratt ut, for da kommer regnet plutselig. Så idag startet jeg på terasse omøblering...eller mannen min da, jeg må jo ta bilder tross alt ; )

Sånn så den ut da vi begynte...


Da har vi fått fjernet møblene...gjenstår bare å få løs den benken som står der. Der fikk jeg trumfet gjennom ved forrige prosjekt. Da skulle det bli utekjøkken...men det ble med tanken...

Her har vi begynt å stable paller...som skal bli sofa : ) Det er nemlig et lite tak over der...over benken som sto der...og da tenkte jeg at det kanskje var så tett at det går å sitte/ligge der uten å bli våt...

Men lengre enn dette kom vi ikke for da kom regnet...IGJEN...

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

19 juli 2008 22:50

Så smart! Och så madrasser pådär med stora mysiga kudder, blir säkert jätte mysigt när det är klart :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rosa

20 juli 2008 09:38

TantGrön...ja jeg tror også det blir en sånn riktig myspys sofa ; )...unnskyld svensken ;) men vi har så dårlig med dekkende ord på norsk, he he

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se