Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Avslapping

Av Rosa - 17 juli 2008 15:49

Rett ut i solen etter jobb...med et nytt strikkeprosjekt : ) Fikk en times tid i varmen før det begynte å smådryppe igjen...her gjelder det å nyte de strålene man kan...det har meldt mer regn : (

 Jeg må alltid begynne to ganger på et strikketøy...fordi jeg er så utålmodig at jeg ikke leser oppskriften ordentlig ; )

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

17 juli 2008 17:48

Hej! Angående oreganon, visst gick det att torka i fönstret (testade det oxå) men precis som du skrev så går det fortare i ugnen, men den skulle oxå behålla mer av sin goda smak om man torkade den i ugnen :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

17 juli 2008 18:06

Vilket härligt garn! Skön färg!

Ang din fråga om kudden ska jag fråga de på Signerat hur man gör om en norsk vill handla. Tänk vad tokigt, jag har ju kudden här men i och med att jag lämnat över försäljingen till Signerat kan jag inte gå förbi dem. Men jag hör av mig så fort jag vet nåt. Kan tyvärr inte reservera den heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ cafelatter med Blogkeen
Följ cafelatter med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se