Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Biltur=tid til håndarbeid

Av Rosa - 12 juli 2008 23:55

 Vi kjørte avgårde forholdsvis tidlig for å komme hjem ganske tidlig. Vi var nemlig bedt på "fest " i kveld. Med barna... Volleyballkamp...på nylaget beachvolley bane.

Kjøretur uten barn i bilen er bare luksus....jeg heklet i to timer i strekk...for så fort går det nemlig å kjøre til hytta uten masse tissepauser : )Vi kjørte ned og møtte mamma og pappa med ungene. Gikk på lekteren og spiste pizza også kjørte vi hjemover igjen......det er liksom litt mer liv i bilen med tre i baksetet enn uten ; ) men det helt ok...har savnet dem sååå...og det er godt nå når de sover i sengene sine her hjemme...

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

13 juli 2008 16:49

Du bruker tiden i bilen fornuftig du også ser jeg ;)Bildet kunne vært fra mine egne bilturer, bortsett fra at jeg ikke kan hekle tøfler tror jeg :)
Den pizzaen så god ut...Skal øyeblikkelig sette deig til pizza ..Blir 70-talls pizza til middag her i dag..

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se