Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

...er det mulig...!!!???

Av Rosa - 11 juli 2008 16:23

 Er det virkelig mulig!? Ingenting kan gå knirkefritt. Det MÅ liksom skje noe når vi skal gjøre noe...


Når vi skulle bygge på inngangspartiet vårt for noen år siden, rev vi av den gamle panelen og sånt som hører til. Da var det sånn husmidd i bærebjelkene...dvs at vi måtte bytte de ut og dermed ble det ikke noe utbygg gitt... Det tok for mye av både tid og penger... ; )


Når vi begynte å grave ut rundt huset vårt for å bygge på...datt kjellerveggen på huset vårt ut. Hele veggen!! Så man sto utenfor og så rett inn i rotet vårt i kjelleren ; ) Merkostnad så klart for å mure opp ny vegg før vi kunne fortsette å grave.


Idag tidlig kom graverne tilbake for å gjøre seg ferdig rundt huset. Fylle inntil og planere for garasje.

Når jeg kom fra trening : ) var de ferdige og det var så fint og flott. Det så så ryddig ut liksom. Jeg kjører inn og parkerer utenfor huset og hører et dunk, og regner med at jeg kjører på en leke eller noe...det skjer nemlig ofte, he he...

Men glemmer det like fort som det skjedde...

Så står mannen opp ( har sovet pga nattevakt...bruker ikke å sove til langt på dag altså...) ut for å kjøre et lass på søppelfyllinga. Det går vel en halv times tid...så kommer han inn og sier at jeg må komme ut og se...

Da har han altså kjørt over det samme dunket som meg : ) bare litt mer kraftig!!! Da har et kumlokk knekt i flere deler og han har hatt det ene forhjulet nedi kummen : )... Antagelig så er det gravemaskinen som har utløst det her og når vi kjørte over knakk det bare!!!

Og jeg tenkte at det bare var å ringe kommunen så kom de med et nytt lokk...men neida det må vi visst stå for sjøl... : ( 
ANNONS
 
Maria

Maria

11 juli 2008 16:58

Fy vilken otur ni har haft. Här i Sverige finns det ett uttryck som säger att det kan gå troll i vissa saker och det känns som om att det har gått gigantiska troll i ert hus! Hoppas att allt ändå löser sig!

http://galtoroad

 
Maria

Maria

11 juli 2008 17:48

Va kul att se en bild av dig!!

http://galtoroad

 
Ingen bild

Rosa

12 juli 2008 08:36

Maria...he he ja jeg følte liksom at det var på tide

 
kardemomme

kardemomme

12 juli 2008 21:21

Æsj! Så kjedelig når det skjer sånt!! Dere er sikkert redd for at ungene skal trille oppi også..Og hvor i all verden får man tak i ett kumlokk liksom!!!! Så gøy med bilde, selv om jeg kjenner deg ;)

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se