Alla inlägg under juni 2008

Av Rosa - 8 juni 2008 20:01

Med stoff fra ikea ble den gamle krakken god som ny.

...men jeg lurer på om jeg ikke skal male bena på den hvite i morgen...

ANNONS
Av Rosa - 8 juni 2008 13:27

Se på det kålhodet her : ) Lå litt lenge i kjøleskapet så det begynte å vokse ut stilker ( det er en venninne sitt ) og da tok hun og satte det i jord...og vips var det blomster og blader på det...hmmm...følger spent med på fortsettelsen av kålhodeblomstringen, he he

ANNONS
Av Rosa - 7 juni 2008 23:41

Her er luppine vi plukket på sykkelturen våres forrige kvelden ; ) Vi plukket noen med røtter også så kansje vi kan plant og få egne i hagen etterhvert : )


Også har jeg plantet margeritter i den kopper bollen med hull i. Ble riktig så bra så jeg ; )

Av Rosa - 7 juni 2008 23:28

Nå er det deilige dager. Nyter så mye at det blir lite tid til blogg : ( men jeg kommer vel sterkere tilbake... Hadde besøk igår ettermiddag, grillet, ungene badet OG dynket oss voksne...moro og deilig for det var LITT varmt...og når vi blir med på leken syns jo ungene det er dødsmoro : )


Jordbær og smeltet sjokolade er favoritten her i huset om sommeren...og det forsvinner på no time....

Av Rosa - 5 juni 2008 22:35

Vi har vært på sykkeltur idag. 8åringen min skulle spille fotballkamp. Og skulle sykle til stadion. Mannen og 8åringen dro først også skulle jeg og snuppa sykle etter... Og vi kom virkelig etter!!! Rakk de siste ti min av kampen : ) for det er jammen ikke bare bare å sykle på langtur!! Brukte vel èn time på en tur som tar 40-45 min å GÅ. Men hun gjennomførte både tur og retur, så hun var jo flink allikevel da.


På hjemturen måtte vi plukke litt blomster. Jeg syns Luppiner er så fine...vi tok tilogmed noen med røtter så vi kan plante dem i hagen ; )


PS de tapte kampen 2-12...så det gjorde kanskje ikke så mye at vi ikke rakk hele kampen...

Av Rosa - 5 juni 2008 22:33

Unnskyld S....!!!!

Av Rosa - 4 juni 2008 22:25

...å rydde og vaske. Mulig jeg har sagt det

før...fikk nemlig litt sånn deja vu nå ; )... Men idag tenkte jeg at fint vær får bare være fint vær. Det nytter jo ikke å vente til regnvær når vi snakker dagesvis med tropevarme! Og jeg klager ikke!!! Elsker det været her. Lurte til meg en times tid i solen rett etter jobb, fikk meg tilogmed en høneblund.

Men så måtte jeg gjøre litt inne. Vaske litt klær...vaske badet...legge sammen klær...støvsuge...ja du vet...og jeg HATER mens jeg gjør det. Det er så mange andre ting som frister!!!!

Og det verste av alt er jo at det i grunnen ikke syns engang når ungene er ferdig med kveldsstellet : )

Men men...når banden var i seng...var det ut på terrassen med et bittelite ( egentlig ganske så normalt stort ) glass med rødvin og perlene mine...og plutselig var livet ganske så greit igjen : ) : )

Og resultatet ble to ankellenker. Den grønne som dere ser her...og en rosa en til datteren...som var lokkemiddelet for å få henne til å legge seg ; )


Av Rosa - 3 juni 2008 22:15

Kjøper alltid mer perler enn jeg trenger til Det spesifikke smykket jeg har tenkt å lage...og da blir boksen full til slutt... Nå skal jeg bruke opp litt rester tenkte jeg og da kan resultatet bli som disse to smykkene med hjerter. Ganske så enkle...og egentlig har jeg jo ikke brukt så veldig mye av de restene...hmm...får lage noen andre med litt fler perler på i morgen... Kanskje noen fotlenker... : ) Det passer jo nå i det fine været.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se