Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Hei igjen : )

Av Rosa - 25 juni 2008 17:59

Nå er jeg på oppadgående igjen : ) Helt utrolig hvor mye pms kan påvirke en. Hvertfall meg! Men det positive er jo at det går over. Jeg forblir ikke så tiltaksløs og grinete. tenk, JEG fikser ikke at det er rotete hjemme...men jeg orker ikke å gjøre noe med det heller da...blir bare sur fordi det er sånn, he he...stakkars mann og barn...som må omgås meg i disse periodene.

Men nå bra! Kjenner at overskuddet er tilbake. Nå drar jeg for å trene!!!!


 
ANNONS
 
Maria

Maria

25 juni 2008 21:14

Hej! Kul att du är tillbaka på banan. PMS är inte att leka med. Själv har jag inte så mkt PMS, men mina två graviditeter har bjudit på en och annan humörs topp och dal. Jag är glad att min man har stått ut! För att inte tala om de första tre veckorna man ammar...

http://galtoroad

 
Rosa

Rosa

25 juni 2008 21:34

Maria...takk for sympati : ) Bruker å si at et forhold som holder graviditet og nattevåk holder evig : ) Det er jo desverre ikke helt sånn, men det er vel tross elt den tyngste tiden. Men også den beste : )

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se