Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Shopping

Av Rosa - 20 juni 2008 23:00

5 åringen min er og blir nok en skikkelig shoppoholiker. Jeg har hatt fri idag, og hun visste at gutta hadde siste skoledag og var tidlig ferdig, så hun syns hun hadde rett på en fridag hun også. "Vi kan jo dra på senteret mamma..." sa hun...og jeg smelter : ) Så vi dro på shopping! Jeg er da IKKE shoppoholiker!!! Hater det, men hun fikser sjøl. Finner fram og ordner opp. Jeg trenger egentlig bare dra bank kortet jeg : ) Her er det hun fant :


Nye sko, veldig søte også var de på salg...det liker mor : )


Retro shortsdress...skikkelig kuul...den skulle hun spare til hytta : ) for der er det sol! Får håpe hun har rett!


 ...og ny badedrakt MÅTTE hun bare ha altså : )... 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

21 juni 2008 00:23

Sååå søte de skoene var!!! Sløyfene var digg!!! Jeg vil også ha sånne!!! Fantes de for voksne også?

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Rosa

21 juni 2008 08:44

Kardemomme...det tror jeg nok ikke...kjøpte dem på Lindex barneavdeling... : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosa - 12 september 2009 21:30

...og ønsker velkommen på ny adresse. Ja, så bestemte jeg meg for å fortsette å blogge, men flytte litt på meg.Har knotet meg gjennom litt prøving og feiling, men tror det skal bli bra jeg : ) Håper dere følger med meg til cafelatter.blogspot.com...

Av Rosa - 10 september 2009 20:56


Bloggagratis har gjort om hele oppsettet på hjemmesiden sin. Og jeg kan vel trygt si at jeg IKKE liker forandringen. Så...mens jeg tar litt brød ristet i oliven og aioli...    ...går jeg i tenkeboksen. Enten legger jeg ned hele bloggen eller så s...

Av Rosa - 4 september 2009 22:59

Tenk!! Og det ble SÅ bra : )) Ja kjolen altså...som jeg tror jeg har nevnt før... Her er arbeidet i full gang en sen kveld ; ) Jeg har heklet, også har min venninne sydd. Grei fordeling spør du meg... I full jobb på den nye flotte symaskinen : ) De...

Av Rosa - 3 september 2009 08:40

Det må nok mer en èn kopp kaffe til idag for å få kroppen i gang. Er på den andre nå, men jeg kjenner at energien glimter med sitt fravær. Det kommer seg nok...men seine kvelder/netter og tidlige morgener gjør noe med meg. Har den siste kveldvakta ...

Av Rosa - 27 augusti 2009 13:46

Jada...kjolen ble ferdig den...og den passet til snuppa tilogmed : )) Ganske så fornøyd med meg selv nå må jeg si. Og øvelse gjør vel mester...så neste kjole får sikkert ENDA finere sømmer ; ) Med kantebånd og greier... Dere som KAN sy hadde sikkert...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se